Главная » Мир женщины » Любовь » Статьи про отношения » Чоловік охолонув під час вагітності. Що робити?

Чоловік охолонув під час вагітності. Що робити?

Вагітність – прекрасний період у житті подружжя, яке любить одне одного. Однак нерідко саме під час вагітності партнери мають проблеми, пов'язані з інтимним спілкуванням. Іноді жінка сама відмовляється від сексу, вважаючи, що це може бути небезпечним для здоров'я – її чи малюка. Трапляється, що майбутня мама критично ставиться до свого тіла, що змінилося, і соромиться його.

Чи припустимо секс при вагітності?

Якщо зі здоров'ям вагітної жінки все гаразд, лікар швидше за все дозволить майбутнім батькам вести інтимне життя. Винятком зазвичай є перший триместр, якщо вагітність супроводжується ризиком викидня. У такому випадку потрібно просто потерпіти трохи і дочекатися, коли лікар дасть дозвіл на відновлення статевих стосунків.

Секс під час вагітності має бути дбайливим та неквапливим. Не варто захоплюватися жорстким інтимом і тим більше не слід вдаватися до таких ризикованих прийомів, як вагінальний або анальний фістинг. Жінці слід бути уважною до свого організму – якщо у процесі близькості раптом з'явився біль, потрібно негайно зупинитися та з'ясувати причину нездужання.

Як привабити чоловіка сексуально під час вагітності?

Вагітність може відбиватися жіночої сексуальності в такий спосіб, що бажання близькості стає практично непереборним. Але що робити, якщо чоловік побоюється торкатися вагітної дружини, боячись нашкодити їй необережними рухами? Як заспокоїти коханого і викликати в ньому бажання кохатися? Є чудові працюючі способи налаштувати майбутнього батька на приємний секс.

1. Душевний підхід

Щоб між подружжям налагодилося сексуальне спілкування, потрібно насамперед встановити гармонію у стосунках. Важливо, щоб у парі панували порозуміння та довіра. А досягти цього можна душевними розмовами та турботою один про одного. Якщо жінка хоче залучити чоловіка сексуально, спочатку слід привернути його до себе на емоційному рівні.

Важливо не закочувати чоловіку, якому в цей період і так не по собі, істерик і скандалів. Звичайно, вагітній жінці іноді хочеться покапризувати, але це не повинно стати причиною погіршення стосунків. Чекати від чоловіка турботи і не виявляти її самої – також дуже погана ідея. Чому б не зробити чоловіку приємно? Наприклад, можна запропонувати йому легкий масаж перед сном або просто обійняти та прошепотіти слова про кохання.

2. Краса та сексуальність

Можливо, чоловік відмовляється від інтиму, тому що його відлякують поки що незвичні контури тіла коханої жінки. Якщо причина саме в цьому, ображатись точно не слід – вини чоловіка в цьому немає. Однак опускати руки також не варто. Завжди можна постати перед чоловіком у спокусливому романтичному образі, максимально вдало приховавши білизною округлий животик.


Відмінний варіант – легкий пеньюар із ніжної тонкої тканини. Привертати увагу потрібно до тих частин тіла, які заводять чоловіків – грудей, сідниць, ніжок. Можна відвідати секс-шоп та підібрати елегантну еротичну білизну спеціально для вагітних. Під час близькості таку білизну можна навіть не знімати – таким чином чоловік не відчуватиме дискомфорту від споглядання незвичних форм.

3. Секс-іграшки

Якщо раніше пара не використовувала в ліжку інтимні аксесуари, то зараз саме час почати це робити. По-перше, ці збуджуючі стильні штучки відволікають чоловічу увагу від самого факту вагітності. По-друге, значно підвищують сексуальне бажання. А по-третє, використовуючи секс-іграшки, можна легко і швидко довести чоловіка до оргазму, якщо лікар поки що не дозволяє вести інтимне життя.

Що вибрати?

  • Мастурбатор. Якщо чоловік категорично цурається сексуальної близькості, можна розпочати з одностороннього задоволення. Мастурбатор з ефектом вібрації – відмінний варіант для того, щоб доставити чоловіку море чуттєвої насолоди. Цілком ймовірно, що чоловік втягнеться в процес, звикне до цього - і поступово такі секс-розваги перетікають у повноцінні інтимні контакти.

  • Вібромасажер. Компактний збуджуючий прилад ідеально підходить для ніжної стимуляції будь-яких частин чоловічого або жіночого тіла. Можна запропонувати чоловікові зробити масаж, використовуючи цей зручний девайс. Безумовно, від такого еротичного впливу чоловік збудиться – і тоді є шанс, що йому захочеться більшого. До речі, чоловік може сам зробити приємне дружині за допомогою вібромасажера.

Якщо чоловік настільки боїться зробити вагітній дружині боляче, що навіть не може досягти стійкої ерекції, варто використати ерекційне кільце. Девайс кріпиться на статевому члені та сприяє швидкому затвердінню органу. Ще добрий варіант - вакуумна помпа або гідропомпа. А якщо у чоловіка дуже великий пеніс, то можна застосувати насадку на статевий член, яка також здійснюватиме функцію ерекційного кільця.

Секс під час вагітності, безумовно, відрізняється від звичайного інтиму. Коли животик округляється, доводиться відмовлятися від деяких поз. Також важливо бути обережними – рухи не повинні бути різкими і грубими. Але саме такий ніжний секс і зближує подружжя. Вагітність не триватиме вічно, але ці приємні моменти залишаться в пам'яті надовго. А ось секс-девайси можна і навіть потрібно використовувати і після пологів.

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «Чоловік охолонув під час вагітності. Що робити?» на Форуме


16.01.2023  2688

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...