Главная » Наш Киев

У Києві стартують IT-курси для ветеранів, де гарантують працевлаштування

Навчання почнеться з опанування професії тестувальника якості програмного забезпечення Київська влада продовжує залучати міжнародних партнерів до створення умов для реінтеграції ветеранів. Про це повідомила Марина Хонда, заступник голови Київської міської державної адміністрації. Цими вихідними відбулася конструктивна зустріч з Есселін ван Ертен, заступницею голови Посольства Королівства Нідерландів у Києві, та голландським меценатом Юруном Кеттінгом.

В результаті зустрічі було вирішено провести IT-курси для ветеранів російсько-української війни, які буде організовано спільно з Life Line Ukraine. Навчання розпочнеться з опанування професії тестувальника якості програмного забезпечення, що є найкоротшим шляхом до освоєння IT-спеціальності. Головною особливістю проекту є те, що після закінчення курсу ветерани гарантовано отримають роботу в іноземній компанії у дистанційній формі. Реєстрація на курс вже розпочалася.

Нагадуємо, що у Києві ветеранів вводитимуть у бізнес. Директор департаменту соціальної політики Києва Руслан Світлий розповів про соціальні програми, спрямовані на підтримку учасників бойових дій, інвалідів та ветеранів ЗС України. Ветеранів, які хочуть відкрити бізнес, навчать, розроблять бізнес-план, знайдуть приміщення. Однак перед цим військовим треба буде пройти реабілітацію. Цей процес може тривати місяць, два або більше.

25.01.2023 10542 курс

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...