Главная » Наш Киев

Education HUB – унікальний освітній простір

Education HUB –  унікальний освітній простір

24 вересня об 11:00, за адресою Дніпровська набережна 25-А, відбудеться офіційне відкриття Education HUB.

Education HUB- це майданчик для спільного розвитку та зростання підлітків, батьків, вчителів та людей бізнесу. Це дружня підтримка та натхнення у пізнанні нового та пошуку спільної мови зі своєю дитиною за допомогою кубиків LEGO;         у гармонійному розвитку підлітків; у розвитку бізнесу за допомогою креативних ідей та через пізнавальну гру;   у професійному зростанні вчителів нової формації.

Засновником Education HUB є компания «Пролего», що розвиває мережу Технічних студій «Винахідник» та є офіційним дистрибутором LEGO-Education в Україні.

Мета Education HUB – комплексно надихати та сприяти розвитку проактивних людей, забезпечити сприятливі умови та цікавий формат для підтримки жаги до знань, пізнання та особистісного розвитку серед дітей та дорослих через використання технологій LEGO!

Під час створення Education HUB - ми прагнули, щоб кожен відкрив у ньому щось своє, тому так гармонійно народився слоган «простір твого розвитку». Ми спрямовані працювати для піднесення напрямку Education у різних його проявах: для зміцніння родин, для покращення командного духу компаній, для розуміння себе, свого оточення та своєї дитини, для побудови конструктивного діалогу, обміну ідей та думок.

Три комфортні зали Education HUB раді вітати наших гостей, адже ми підготували унікальні Education-рішення, напрямки та формати, серед яких:

  • Майстер-класи з робототехніки;
  • Сімейні LEGO-дні та турніри;
  • Архітектурні майстер-класи з будівництва моделей унікальних будівель та споруд з використанням кубиків LEGO;
  • Бізнес-тренінги з використанням LEGO для вирішення бізнес-задач, підвищення ефективності роботи команди та розкриття лідерського потенціалу учасників;
  • Публічні лекції освітнього характеру та психологічні семінари;
  • Інноваційне профорієнтування від практиків галузі;
  • Навчання та сертифікація вчителів з технологій LEGO-Education

 Ми тільки відкриваємося світу, робимо перші кроки та намагаємося ділитися тим, що ми вміємо та чим живемо!

Education HUB 22.09.2016 10533 освiта

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...